18 mei: Rollerdisco

🎉 Kom Dansen op Wielen! Rolleskate Disco Avond! 🎉 Stap terug in de tijd en laat de goede vibes rollen op onze gloednieuwe Rolleskate Disco Avond! Trek je meest leukste outfit aan, pak je rollerskates en kom samen met ons dansen op de lekkerste beats van de jaren 70, 80 en 90. 📅 Datum: 18 mei 2024 🕖 Tijd: 20:00 - 01:00 📍 Locatie: Skatepark Haarlem, Minckelersweg 30, Haarlem Entree: €3,50 p.p. | Rolleskate verhuur: €5 per paar Reserveer nu online voor een uur skaten tussen 20:00 en 01:00!
Lees het artikel

4 mei: Girls Skate Night:

Vrijdag 3 mei vindt er een Girls Skate Night plaats in Skatepark Haarlem georganiseerd door onze Suus. Kom langs voor stick & poke tattoos van Madelief Scheffer, prints van Ilse Schrama, en tunes van Suuski. Jet zorgt voor de lekkerste biertjes. Doe ook vooral mee aan de game of skate! Gratis entree! 🎉.
Lees het artikel

Let op uitgesteld: Vintage Kilo Pop Up Sale:

In Skatepark Haarlem is er op zondag 21 april 2024 opnieuw een vintage sale! Square Eight Vintage organiseert Kilo Pop Up evenementen in heel Nederland, en net als vorig jaar in juni is dit weer bij ons. Dit betekent dat je voor een kleine entreeprijs van 4 euro jouw favoriete merken kunt vinden. Per kilo betaal je slechts 20,00 euro en elke derde kilo kost maar een tientje!
Lees het artikel

6 april: Minor Operation Bookings presents: We Could Not Do Any Better – boekpresentatie

Marc Hanou en Jean Paul Frijns hebben de afgelopen jaren stad en land afgereisd om de geschiedenis van de Europese straight edge hardcore scene in kaart te brengen. Dit heeft geresulteerd in een 700 pagina's tellend boek, genaamd We Could Not Do Any Better. Op 6 april zal het boek geprsenteerd worden en dit zal gepaard gaan met optredens van Lärm, No Way, ManLiftingBanner en zelfs een set van Colt Turkey. Daarnaast zal er een pannelgesprek plaatsvinden dat geleid wordt door de heren van de Tales From The Eastside podcast.

Lees het artikel

9 maart: SKATEPARK in SESSION ft. SUPA YOUT (UK)

Met als dikke inspiratie, de legendarische Soundsystem sessies van de eighties op Jamaica @ Skateland Rollerdisco in Kingston. Waar Reggae Superstars zoals Eek A Mouse, Yellowman en Sister Nancy optraden met foundation Soundsystems zoals Gemini en Volcano Hi Power in een Rub a Dub Early Dancehall style, komt het Haarlem/Amsterdamse Shamba Lion Soundsystem met Full Sound & crew naar Skatepark Haarlem met special guest Supa Yout uit Leeds Engeland.

Je bent van harte welkom vanaf 22:00 op 9 maart voor maart 7 euro!

Lees het artikel

2 februari: Battle at Skatepark Haarlem + SPH video premiere

Vrijdag 2 februari vindt er in het skatepark een epische game of skate plaats genaamd “battle at SPH”, wie gaat er met het kampioenschap vandoor?

Wees op tijd want vanaf 19:30 gaan we loten wie tegen wie gaat strijden en vanaf 20 uur begint de Battle officieel.

Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder Valuta kleding en een prijzenpakket verzorgd door Revert. Na afloop wordt in het cafe de SPH video laten zien die deze winter is gemaakt door Tobias. Wij hebben er zin in, tot dan!

Lees het artikel

3 februari: Beat Liberation

Beat Liberation is ontstaan uit liefde voor grote geluidssystemen en geweldige muziek en deze twee dingen zijn deze avond de hoofdfocus.

Maak je klaar voor een meeslepende ervaring van pure en diepe bassen.


Boombastic beatwave en Bonk Liberty power sound systems bundelen hun krachten om één grote geluidsmuur te vormen. Samen met extra aandacht voor de lichten en lasers verwachten we dat het extatisch zal zijn. Dit wil je niet missen! Ook dit evenement is 18+.

Lees het artikel

20 januari: KEN&MARY + Kassar

KEN&MARY is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Dit energieke kwartet uit Leiden mixt (post)punk, stoner en rock tot een explosieve cocktail van geluid. Geïnspireerd door bands als Fugazi, Hot Snakes en Jawbox, creëren ze hun eigen unieke stijl, die zowel rauw als melodieus is.

Kassar, in 2015 ontsproten uit de Boesinghelieder klei, in een anonieme uithoek van een vergeten tarmac van Schiphol. Het bleek een hopeloze kwestie van tijd alvorens dit treurdecor voorgoed vat zou krijgen op Kassar. De band speelt dan ook instrumentale post-metal, met logge doom en post-rock als overheersende ingrediënten.

Lees het artikel

28 januari: Rommelmarkt

Skatepark Haarlem opent op zondag 28 januari haar deuren voor de tweede editie van de kleding- en andere rommelmarkt. Jullie zijn vanaf 10:00 tot 16:00 van harte welkom om uitgebreid tweedehands te shoppen, goed te chillen en een lekker broodje knakworst met een warme choco te bestellen. Dit allemaal voor een entreeprijs van €2,-. Heb je al genoeg frutsels in huis en wil je daar juist van af? Meld je dan aan als verkoper door een mail te sturen naar markt at skateparkhaarlem.nl met daarin je naam en met hoeveel mensen je een plek deelt (of niet. Heb je geen rommel om te verkopen, maar wil je wel op een andere manier bijdragen aan de opvulling van de markt? Aarzel dan niet en stuur ons een mail, want alles en iedereen is welkom! Een staanplaats op de markt kost €15,-.

Lees het artikel

5 januari: Karel Anker, Burlers & Eddie and The Roadcrew

Karel Anker en de Beste Stuurlui zijn BOOS! Boos op de uitslag van de verkiezingen en boos dat Nederland, ondanks hun verwoede pogingen om ons hiervoor te waarschuwen, telkens meer naar extreemrechts leunt! Daarom is Karel maar weer eens aan boord van zijn schip geklommen om koers te zetten naar de immer veilige Haarlemse haven om dit van de daken te schreeuwen!

Lees het artikel

19 december: Skeer Skateboards Festival

19 december 2023 hebben wij een leuk evenement van Skeer Skateboards gepland. Om 16:00 beginnen we skateboard competities en vanaf 18:00 kun je een lekker broodje hotdog komen halen. En dan om 20:00 beginnen we met snoei harde drum and bass!
Lees het artikel

29 december: The Bouncers (Ska)

Op 29 december keren The Bouncers terug naar Skatepark Haarlem voor een feestje. Deze groep staat bekend om hun dansbare muziek, waarbij ze moeiteloos switchen tussen uptempo nummers, rocksteady en reggae grooves. Kom dansen!

Lees het artikel

1 december: Rectum Stretchers, Stabbing Device, Spetterpoep en Haexler

1 december hebben wij op het podium live muziek van Rectum Stretchers, Stabbing Device, Spetterpoep en Haexler. Entree 5 euro, je bent welkom vanaf 20:00 of wat eerder als je daarvoor nog wilt skaten natuurlijk. De bands mogen alleen bekeken worden door mensen die 18 jaar of ouder zijn.Lees het artikel

25 november: Het Reservaat

Welkom bij Het Reservaat: Cosmic Wilderness! Stap in onze magische wereld van verbinding, verwondering en verbazing! Bereid je voor op een muzikale reis met onderstaande DJ's, die je meenemen op een magische trip, een muzikale reis door het beste van de huidige club- house en Ravescene.


LIAAN-UP (Lineup) Nina House (Wildeburg), From Within (aka @RAMØS), Thara Bergen (Shelter/Is Burning), Vero (Epika), hvidmand b2b Anna Babèlva (Landjuweel). Lights and visual show by @lightpunks. Genres: house, club, techno, trance.

Lees het artikel

24 november: Chiquedufreak + JSPRV35 en Stan Vriend

Chiquedufreak, JSPRV35 en Stan Vriend komen plaatjes draaien in het cafe van Skatepark Haarlem op 24 november. Gratis entree, kom gezellig langs voor wat house.


Lees het artikel

17 november: Ophina, Wilson A. en HUNK

Met dromerige melodieën en introspectieve teksten nodigt Ophina je uit voor een kijkje in hun wereld. Geïnspireerd door het chaotische creëren ze muziek die de luisteraar uitnodigt om zichzelf te verliezen in de zweverige muren van geluid. Ophina’s muziek is een paradoxale dans tussen duisternis en licht; duik diep in je emoties en vind schoonheid in melancholie en hoop in chaos. De mix van indie rock, shoegaze en grunge zorgt voor een melancholische maar hoopvolle sfeer. Heldere zang die verandert van etherisch naar rauw houdt je aandacht waar die moet zijn. Ieder nummer is een andere ervaring.

Lees het artikel

4 november: Lola X Skatepark Haarlem

Lola is terug op een van de nieuwste locaties in Haarlem. Zoals jullie van ons gewend zijn is er weer volop, disco, house, italo en kunst! We starten het clubseizoen direct met een toch wel legendarische locatie. De laatste editie hier was in één woord waanzinnig en we mogen door hun verlengde openingstijden gelijk met ze allen de nacht in! Zoals jullie van ons gewend zijn is er weer volop, disco, house, italo en kunst! We mogen weer en gaan weer voluit. Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar vanaf 12,50 en de toegang is uitsluitend voor 18+. Deze avond wil je niet missen!

Lees het artikel

10 november: Kendolff en Shape of Things

Rock uit Haarlem! 10 november hebben wij twee bands van Haarlemse bodem in ons cafe: Kendolff en Shape of Things De deuren van het cafe gaan open rond acht uur en beide bands zetten deze avond een mooie show voor je neer. Kom gezellig langs!
Lees het artikel

3 november: Minor Operation Bookings presents Crustenunie & Traumatizer

Minor Operation Bookings keert terug naar Skatepark Haarlem en wel met twee mokerharde bands!

Crustenunie uit Leiden en het hondsjonge Haarlemse Traumatizer zullen met hun korstige D-beat de tent goed doen flippen!

Neem je EHBO-doos mee en maak uit voorzorg alvast een afspraak bij de tandarts, je gaat gegarandeerd tanden kwijtraken tijdens deze show!


Lees het artikel

14 oktober: Broke, Noblesse & Where Siberia Ended

Oktober café: Postpunk / new wave. Liefhebbers opgelet: 14 oktober weer live muziek in ons cafe!
Lees het artikel

6 oktober: Celine Dyon en Jan Koster

Vrijdag 6 oktober kun je gezellig komen dansen in Skatepark Haarlem. Achter de draaitafels vind je Celine Dyon (bekend van onze livestream tijdens de crowdfunding) en onze grote vriend Jan Koster. De entree is gratis en veel pleizer gegarandeerd. Ons cafe is geopend tot een uurtje of drie in de nacht!Lees het artikel

29 september: Wap Shoo Wap Afterparty

In het kader van Haarlem Vinyl Festival presenteert Wap Shoo Wap Records deze vrijdag in Slachthuis de nieuwe single van Savage Beat! Samen met Floyd Hemorrhoid en Waterschade wordt er daar tot 23:00 op het podium geknald! Na afloop kun je met je kaartje voor het concert gratis naar de afterparty in Skatepark Haarlem! Vanaf 23:00 is de dansvloer geopend en zal het DJ-team van Achterlicht samen met Wap Shoo Wap tot in de vroege uurtjes vlammend vinyl draaien! Dus haal snel je kaartje voor het concert in het Slachthuis of join de afterparty bij Skatepark Haarlem. Zonder kaartje van het Slachthuis is de entree voor de afterparty 5 euro.

Lees het artikel

28 oktober: Oakhands, Beach Chruch, To Adelaide & We are the Harvest

Zaterdag 28 oktober hebben wij vier bands voor jullie klaar staan in het cafe van Skatepark Haarlem.
  • Oakhands
  • Beach Chruch
  • To Adelaide
  • We are the Harvest
Deze bands brengen jou post-hardcore en screamo. 5 euro entree is volledig voor de bands!

Lees het artikel

23 september: Het Reservaat

Geluksvogels! In onze zoektocht naar verborgen reservaten hebben we een epische locatie gespot in Haarlem: Skatepark Haarlem. Welkom bij "Het Reservaat - Bionic Jungle." Hier vervagen de grenzen tussen de betoverende natuur en innovatieve technologie... Het nu tijd om af te dalen naar een ondergrondse Rave in Haarlem... We trappen de boel buiten af om 17:00 uur, en dat betekent maar één ding: festival vibes! En dan, wanneer de zon ondergaat, transformeert ons Reservaat in een ware Ravers indoor-playground! Oh, en vergeet die knorrende magen niet, want vanaf 17:00 uur staat de ‘open BBQ pits’ aan. Je eigen food grillen was nog nooit zo gezellig!

Lees het artikel

30 september: INI Movement, Skatepark Haarlem en Slachthuis Haarlem presents: Estafête

Zijn jullie klaar voor iets unieks? Hou je vast! Als afsluiting van de zaterdag van Haarlem Vinyl Festival slaan INI Movement, Skatepark Haarlem en Slachthuis Haarlem de handen in een voor een uniek concept: Estafête! Bij Estafête wordt een DJ-set gecombineerd met een live geimproviseerde jam om vervolgens samen te smelten in een hete massa van dansbare tunes. De DJ draait een plaat, die neemt de band over en op zijn beurt sluit de DJ weer aan bij de band. Elke editie van Estafête brengt INI Movement een andere groep getalenteerde muzikanten uit het muzikale universum samen en combineerd dat met de beste lokale DJ's. Tien jaar geleden is INI Movement begonnen met het uitbrengen van muziek. Van hip-hop en R&B to broken-beat, edits en house is alles te vinden bij INI Movement, zolang er maar soul in zit!

Lees het artikel

16 september: FUTURE NOW XL: MINI FESTIVAL!

Maak je klaar voor FUTURE NOW XL: MINI FESTIVAL! Dit is HET evenement waar Haarlem op heeft gewacht - een non-stop, adembenemende 13-uur durende marathon van alles wat met bass te maken heeft! Het evenement georganiseerd door Future Now heeft een 13-Uur Lange Line-up: Van 16:00 tot 05:00. Bereid je dus voor om weggeblazen te worden door de kracht van het Orion Visitors Soundsystem. Een nacht gevuld met Drum n Bass, Jungle & Dubstep om nooit te vergeten! Geniet ook van de BBQ-lekkernijen (uiteraard vega beschikbaar). Wacht niet langer – markeer je agenda's, verzamel je crew en maak je klaar voor een nacht die de geschiedenis in zal gaan als de eerste… FUTURE NOW XL!

Lees het artikel

1 september: Ripe Skateboards: STAND BY

BBQ sessie, skateboard best trick contest en video premiere van Ripe Skateboards. De nieuwe video STAND BY gaat in premiere op 1 september in Skatepark Haarlem. Gratis toegang! Rond 19:30, begint de Best Trick Contest. Doe mee en laat zien welke vette tricks jij in huis hebt! En de winnaars gaan zeker niet met lege handen naar huis. Er wachten fantastische prijzen op degenen die deelnemen aan de best trick contest. Dat wil je niet missen! Toegang is gratis voor alle leeftijden. Vergeet je skateboard niet en breng je eigen burgers mee voor de BBQ! Gezellig als je komt! Het evenement vind plaats op 1 september vanaf 17:00 tot 22:00.

Lees het artikel

24 september: Rommelmarkt

Heb jij ook last van een overvolle kledingkast? Of juist een gebrek aan mooie items? Kom dan op zondag 24 september naar de kleding- en andere rommelmarkt in Skatepark Haarlem. Wat kan je verwachten? Een heleboel skatewear, merkkleding, designer items, vintage kleding, skate gear/tools en andere prullaria. Een staanplaats op de markt kost een tientje en je mag de plek zelfs met je beste maat delen, mocht je dat graag willen. Voor degene die altijd hongerig worden van shoppen, is onze horeca uiteraard geopend voor een drankje inclusief lekkere snacks.

Lees het artikel

19 augustus: Skeer Festival

Skeer festival zal bestaan uit een goed gevuld programma met waaronder skaten, eten en feesten. Hierdoor kan jou dag toch niet meer stuk?! Deze dag is voor iedereen die geen kaartje heeft kunnen krijgen voor een ander festival en voor dedegene die lekker willen komen skaten en chillen. Skeer skateboards is een skatemerk wat gevestigd is in Hoofddorp. Het merk is opgericht door skaters voor skaters. De focus van Skeer ligt op producten van goede kwaliteit tegen een lage prijs. We beginnen de dag met een skateboard contest en sluiten af met een feest.

Lees het artikel

12 augustus: Sully Invites

Op 12 augustus vindt het evenement plaats bij het skatepark in Haarlem, met optredens, waaronder die van The Bear is Named Sully. "Sully Invites" is een jaarlijks evenement door Conner Bottelier, aka "The Bear is Named Sully," met als doel obscure artiesten aan een breder publiek te presenteren. Elke editie heeft een ander muziekgenre en biedt avondvullende optredens. De presentator creëert een gastvrije omgeving waar fouten mogen. Het richt zich op mensen die nieuwe genres willen verkennen en biedt een veilige ruimte voor alternatieve jongeren.

Lees het artikel

28 juli: Phil Meds Groeipijn Release Party

Rapper en producer Phil Meds begon een jaar geleden met het maken van een project genaamd 'Groeipijn'. In een periode van zelfontwikkeling kwam hij veel trauma's en mentale worstelingen tegen. Phil is geen prater, en vond het moeilijk om zijn pijnpunten te delen met zijn omgeving. Toch merkte hij dat hij zijn lasten ergens kwijt moest. Daarom zette hij ze om in muziek. Kom langs bij de release party van Phil Meds op 28 juli in Skatepark Haarlem.

Lees het artikel

4 aug: Lifeless Past + Fools of Liberty + The Medicines

Op vrijdag 4 augustus hebben wij maarliefst drie verschillende bands op het programma staan. Kom genieten van post-punk en new-wave in jouw favoriete cafe in de Waarderpolder. Op het programma staan Lifeless Past, Fools of Liberty en The Medicines. Entree is slechts 5 euro en gaat volledig naar de bands van de avond. Kom gezellig langs voor een avond muziek en gezelligheid vanaf een uurtje of acht in de avond.

Lees het artikel

Question Mark + Loyalty Ends Here + Those Left Standing in Skatepark Haarlem op 15 juli

Op zaterdag 15 juli hebben wij drie verschillende bands op het programma staan. Kom genieten van skatepunk van Question Mark, hardcore van Those Left Standing en metalcore van Metal Awards 2023 winnaar Loyalty Ends Here. Er is geen enkele reden om niet te komen, want de toegang is helemaal gratis!

Lees het artikel

Limited Edition Skatepark Haarlem T-shirts

​​Nieuw: Exclusief Skatepark Haarlem T-shirt met glanzend gouden logo, beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen in zwart en wit. Dit is een eenmalige oplage die alleen tot 16 juli besteld kan worden. De levering of het ophalen van je bestelling zal eind juli plaatsvinden. Alle shirts worden professioneel gedrukt door onze skatepark sponsor Valuta. Raadpleeg de maattabel op de productpagina voor jouw maat of kom er eentje passen in ons café.

Lees het artikel

Yeehaw Fest 8 juli

Muziek en een vleugje wilde westen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben een geweldige line-up voor je klaarstaan, met bands en artiesten die je de hele avond zullen vermaken. Verwacht fantastische optredens van Them Peckin' Boys, Barnyard Tea, Dan German en het BK DJ-team, met niemand minder dan Batskrew DJ team. En natuurlijk zal alles in goede banen worden geleid door de enige echte Ivo Trash. Ook een BBQ gaat jou niet mistaan. Mis deze niet.

Lees het artikel

Cosmo, Hitsko, Stan Vriend en JSPRV35 7 juli

Vrijdag 7 juli kan er weer gedanst worden bij Skatepark Haarlem, en deze keer tot minimaal 4:00. Cosmo!, Hitsko, Stan Vriend en JSPRV35 zijn er klaar voor. Deze DJ's zijn natuurlijk geen onbekenden in de skateboard wereld. Het beste van alles? De entree is gratis! Je hoeft alleen maar je dansschoenen aan te trekken, je vrienden mee te nemen en je dansmoves te laten zien. Kom naar Skatepark Haarlem op vrijdag 7 juli en laat je onderdompelen in een nacht vol geweldige DJ's. Het belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen! Zorg ervoor dat je op tijd bent, want de dansvloer wacht op jou. Tot dan!

Lees het artikel

Uitgesteld: Schooierige Vibes

Op 30 juni (let op wordt verplaatst) transformen we het skatepark in een Caribisch HipHop feest met Schooierige Vibes! We trappen de avond af om 20:00 met een heerlijke Barbecue, waarbij je kan deelnemen aan leuke activiteiten zoals basketbal en frisbeeën. Vanaf 22:00 barst het feest pas echt los! Bereid je voor op een toffe line-up met niemand minder dan DJ APLAY, Rosaly, Phil Meds, DICE en uiteraard niet te vergeten de enige echte Schooier! Dit wordt het meest legendarische feest wat er in een Haarlem gegeven wordt. En het beste van alles? Entree is gratis! Zorg dat je deze niet mist dus.

Lees het artikel

Stadmakers festival 24 juni

Zaterdag 24 juni van 15:00-18:00 komt Stadmakers Haarlem met het Stadmakersfestival naar Skatepark Haarlem! Tijdens het Stadmakersfestival krijgen verschillende creatieve initiatiefnemers de kans om hun idee voor een meer gelijkwaardige, leefbare, gelukkige stad voor te leggen. In Skatepark Haarlem zullen op deze dag diverse activiteiten worden georganiseerd door deze initiatiefnemers. Zo kun je meedoen aan een escaperoom of ontwerp je eigen t-shirt. Ook kun je het werk van schilder Tomos bewonderen en het nieuwe kledingmerk Wallowfinch is van de partij. De dag wordt afgesloten met een optreden van Het wapen van Haarlem. Entree is gratis! Zien we je daar?

Lees het artikel

The Bouncers + Shamba Lion Soundsystem

The Bouncers maken Ska. Met eigen nummers en af en toe een verrassende cover. Het is altijd feest bij een optreden van the Bouncers. En er wordt gedanst, op uptempo nummers, rock steady en reggae grooves. Lekker meezingen kan ook want de teksten zijn goed te volgen en de refreintjes liggen zó lekker in het gehoor dat je wel mee móet doen. Optimale publieksparticipatie dus bij elk optreden! Haal nu jouw tickets voor 3 juni voor slechts 3 euro.

Lees het artikel

Square 8 Vintage Market

Op zondag 28 mei vindt er een Vintage Markt plaatst in het skatepark! Squar8Eight Vintage organiseert Kilo Pop Up evenementen in heel Nederland, en deze keer is dat bij ons. Dit betekent dat jij voor een klein entreeprijsje van 4 euro, jouw favoriete merken kan vinden voor heerlijke prijsje. Per kilo betaal je 17,50, en bij de derde kilo maar een 10,-. Maak je klaar voor een dag. Dit is de kans om wat vette retro kleding aan je garderobe toe te voegen. Mis deze unieke winkelervaring niet! We zien je daar!

Lees het artikel

Hiqpy, Asociaal Kabaal & Eddie and the Roadcrew

21 juli hebben wij 3 geweldige band voor je op het programma staan. Hiqpy, Asociaal Kabaal en Eddie and the Roadcrew spelen vanaf 21:30 in ons cafe. De deuren van ons cafe zijn natuurlijk al eerder geopend en skaten kan al vanaf 18:00. Skaten en bands kijken in ons cafe is mogelijk voor slechts 6 euro en alleen toegang tot het cafe is 4 euro. Mis deze leuke avond op 26 mei niet!

Lees het artikel

HATER, Non Shall Fall & Counter-Sound

Hardcore, Thrash, punk, in je moerstaal (en Engels). Van en voor jong en minder jong (nog steeds even vervelend). NSF is samengesmolten Trash en Hardcore; Counter Sound mixt punk en Trash; HATER is het kind van Jan Smit en Freddy Madball. Een avond de voetjes van de vloer, handjes in de lucht en meebrullen tot je stembanden het begeven! Kom skaten en genieten van drie bands op 21 april 2023!

Lees het artikel

Weak Moves en Klaplong

Op zaterdag 15 april gaan we weer los met optredens van Weak Moves en Klaplong! En geloof het of niet, jij kan er gewoon weer bij zijn. Het skatepark en cafe zijn geopend vanaf 14:30 en de bands begin rond 22:00. Zie je daar!

Lees het artikel

Electric Masterclass

Op 7 april organiseren wij van 20:00 tot 22:00 samen met ELECTRIC een masterclass/track breakdown gegeven door JOXION van onder andere NCS (No Copyright Sounds), CRUCAST en UKF. Tijdens deze masterclass word je meegenomen in het creatieproces van JOXION’s nieuwste producties. Hij laat zien wat er allemaal komt kijken bij de productie van een track. Ben jij geïnteresseerd in het bijwonen van deze GRATIS masterclass? Haal dan nu jouw tickets.

Lees het artikel

éS Game Of SKATE

Op 18 maart 2023 organiseren wij in Skatepark Haarlem een originele éS Game Of SKATE. Het skatepark is geopend vanaf 14:30 en de wedstrijd begint vanaf 15:30. We hebben veel mooie prijzen te verdelen. De skateboard wedstrijd is voor alle leeftijden, maar uiteindelijk blijft er 1 winnaar over!

Lees het artikel

Best trick contest 18 februari in Skatepark Haarlem

Op 18 februari 2023 organiseren wij in Skatepark Haarlem een best trick-contest. Het skatepark is geopend vanaf 14:30 en de wedstrijd begint vanaf 15:30. We hebben veel mooie prijzen van Real Skateboards, Spitfire Wheels, Lakai en Valuta. De skateboard wedstrijd is voor alle leeftijden en hier wordt ook rekening mee gehouden in de verdeling van de prijzen. In de avond hebben wij de Haarlemse band Achterlicht in ons cafe.

Lees het artikel

Losse Jos Band Album Release 27 januari

Op vrijdag 27 januari speelt de vijfkoppige band van Losse Jos in het skatepark ter gelegenheid van de release van zijn tweede album. Je zou Losse Jos al kunnen kennen, gezien hij een aantal maanden vrijwilligerswerk in het skatepark heeft gedaan! Kom langs en maak kennis met een andere kant van Nederlandstalige muziek. De boys spelen om 21:00.

Lees het artikel

Vrijdag 20 januari presenteert Skatepark Haarlem: Chapter One

Het verbond van de Haarlemse ondergrond. MUG, Franswa, (Tonguez uit Zaandam) en SIDECITY maken de stad weer wakker met klappers van rauwe oldskool boombap drums en grondschuddende 808’s. Ieder zijn eigen stijl, allemaal even dope. MUG is een Haarlemse artiesten collectief, gestart door MankeNelis en K-NON/Nizzy Beats. Creative geesten die op tracks hun krachten bundelen, soms in een newschool jasje, maar altijd trouw aan de golden era boombap. Vrijdag zal MUG ondersteund worden Se Bos, een MC met gevoel voor flow spittend van boombap tot Jungle en Punk. Bzzzzzzt.

Lees het artikel

Minor Operation Bookings presents Asbest Boys & The Covids

Het Haarlemse punk boekingskantoor Minor Operation Bookings brengt 6 januari twee van 's lands beste punkbands naar Skatepark Haarlem! Zowel Asbest Boys als the Covids ontstonden allebei tijdens de lockdowns als reactie op de leegte en saaiheid die deze met zich meebrachten. Asbest Boys, afkomstig uit Haarlem, legt zich toe op rockende hardcore met veel overstuurde effecten. The Covids zoeken het meer in de klassieke punkrock hoek uit de late jaren '70 met een paar dikke knipogen naar proto rock n roll. Deze wil je niet missen!

Lees het artikel

Gewoon Goud premiere door Tobias van Rooij

17 december 2022 vindt de skateboard video premiere van Gewoon Goud plaats in Skatepark Haarlem. Gewoon Goud is een video gemaakt door Haarlemse skateboarder Tobias van Rooij. In deze video zijn ondere andere parts van Tycho Henskes, Allard van der Veen, Jim Wessels, Jason Lijnzaat, Bastiaan van Zadelhof en Tobias van Rooij. De film is de laatste twee jaar gefilmd met een VX1000 camera. Deze avond zal het legendarische Batskrew DJ Team de muziek verzorgen.

Lees het artikel

Mad Daddys Skate Till Your Dead Fest

Mad daddys is dit jaar 5 jaar geworden en daar hoort een een viering bij en dat doen we in het nieuwe Skatepark Haarlem, want daar kunnen we pas echt herrie maken.
Iedereen die komt optreden is of een klant van Mad Daddys en Skatepark Haarlem en/of is er bij betrokken geweest.
Kom allen en neem vooral je partners en iedereen mee. Het is 26 november vanaf 20:00 aan de Minckelersweg 30 in de Waardepolder.

Lees het artikel

Eerste BMX avond in Skatepark Haarlem

Donderdagavond 27 november is de eerste BMX Night in Skatepark Haarlem, georganiseerd door Gnarly Harlem. Dit gaat plaatsvinden van 18:00 tot 22:00. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de donderdag niet de vaste dag worden, maar bij een succes gaan we zeker kijken naar meer mogelijkheden.

Lees het artikel

Skateles voor COA-Amsterdam

De meesten die dit lezen zullen het herkennen: skaten maakt je hoofd leeg. Het regelmatig leegmaken van je hoofd en je zorgen vergeten is heel belangrijk voor een ontspannen leven. Vooral voor de deelnemertjes van de bijzondere skateles die Mark, Desi en Ruud afgelopen zondag gaven. Deze kinderen kwamen namelijk uit COA-Amsterdam (Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers). Skatepark Haarlem zorgde tijdens de les voor de ruimte, boards en de koffie.

Lees het artikel

Eerste avond Skatepark Haarlem Café

Zaterdag 3 september is de eerste avond dat het Skatepark Haarlem Café de deuren opent. Gisteren zijn de drankjes koud gezet en is de tap aangesloten. Speciaal hiervoor doen wij morgen een gezellige dag met een skateboard wedstrijd overdag en een gezellige barbecue en de eerste avond in ons café. Het lijkt ons super gezellig als je ook komt!

Lees het artikel

Update februari 2021 - openingstijden en voortgang

Het is alweer een tijd geleden sinds onze laatste update maar nu de winter is aangebroken (met veel regen en natte bladeren), zien wij het bezoeker aantal stijgen en daar worden we erg blij van! Het skatepark wordt goed bezocht door verschillende generaties skaters en zeker niet alleen uit Haarlem. Uit verschillende steden en dorpen, waaronder Rotterdam, Leiden, Castricum en Purmerend komen skaters speciaal naar ons park om te skaten.

Lees het artikel

Update augustus 2021 - openingstijden en voortgang

In deze update lees je over de voortgang van de bouw van de horeca. Ook informatie over de huidige openingstijden lees je hier. Skateboardlessen zijn op dit moment volgeboekt, maar privelessen beschikbaar. Alle laatste informatie vind je in de update van augustus 2021.

Lees het artikel

Update april 2021 - tijdelijke sluitingen en horeca ontwikkeling

Na aantal 10 dagen open te zijn geweest, moesten wij op 14 december noodgedwongen onze deuren sluiten. Inmiddels zijn wij alweer meer dan 4 maanden gesloten vanwege de welbekende covid-19 maatregelen. Het leek erop dat dit maximaal een paar weken zou duren, maar helaas is een concrete heropeningsdatum nog niet in zicht. Ondertussen werken wij door aan de realisatie van de horeca.

Lees het artikel

Update december 2020 - opening skatepark

De laatste update op de website is al weer een aantal maanden terug. Maar niet getreurd, dit is de leukste tot nu toe. Waar 2016 het jaar was dat wij definitief het skatepark mochten realiseren aan de Minckelersweg in de prachtige Waarderpolder van Haarlem, is 2020 het jaar dat wij na heel veel werk verzet te hebben eindelijk opengaan voor publiek. Wij hebben hier enorm veel zin in en hopen jullie binnenkort allemaal te zien.

Lees het artikel

Update juli 2020

In deze update van juli lees je over de voortgang van de bouw en kun je een mooie sfeerimpressie vinden. Van September 2019 tot juli 2020 hebben wij volop gebouwd aan de obstakels van ons indoor skatepark. Hier zie je het resultaat. De skateboardlessen gaan weer beginnen, maar het skatepark zelf opent pas wanneer de horeca gereed is. De weg was lang, maar we zijn steeds dichterbij de opening.

Lees het artikel

Update mei 2020

Het skatepark begint steeds meer vorm te krijgen. Terwijl er rekening gehouden wordt met de Covid-19 maatregelen bouwt Thomas iedere dag door aan de obstakels van het skatepark, samen met een team van een aantal andere vrijwilligers. In deze update van mei 2020 lees je over de voortgang, vind je een update van de skateboardlessen en horeca en nog veel meer.

Lees het artikel

Update januari 2020

Onze 19 jaar oude Thomas Adamidis is Haarlems Dagblad Persoon van het Jaar 2019. Al sinds zijn vijftiende zet Thomas op vrijwillige basis alles op alles om in Haarlem een overdekt skatepark van de grond te krijgen. Voor de prestigieuze prijs waren dit jaar slechts 9 deelnemers geselecteerd. Lees hierover en meer in de laatste update van januari 2020.

Lees het artikel

Haarlemmer van het jaar 2019

Stichting Skatepark Haarlem is opgericht toen Thomas nog niet oud genoeg was om ingeschreven te worden bij de KVK. Inmiddels is Thomas 19 jaar en is hij onze nieuwe voorzitter. Thomas is door het Haarlems Dagblad genomineerd voor de ‘Persoon van het Jaar’ verkiezing. De winnaar wordt op vrijdagavond 10 januari bekendgemaakt, en vandaag is de laatste dag dat er gestemd kan worden.

Lees het artikel

Update oktober 2019

De bouw van de obstakels is van start onder leiding van onze eigen Thomas. In deze update van oktober 2019 lees je hoe we ervoor staan en vind je een aantal vacatures. Ook kun je lezen waarom het zo donker is en wat wij onlangs cadeau hebben gekregen van Skatepark NOORD in Amsterdam.

Lees het artikel

Update augustus 2019

Jullie hebben een tijdje geen update mogen ontvangen, maar we zitten uiteraard niet stil. In dit nieuwsbericht van augustus 2019 lees je over de huidige stand van zaken, onze aanwezigheid op het Poldergoud Festival en over het ophalen van de crowdfunding beloningen.

Lees het artikel

Update juni 2019

De crowdfunding voor de bouw van de obstakels van Skatepark Haarlem is afgelopen. De hal is opgeleverd en de sleutel is inmiddels overgedragen aan de vrijwilligers van Stichting Skatepark Haarlem. In deze update van juni 2019 lees je over de laatste ontwikkelingen.

Lees het artikel

Push it to the limit - Skatepark Haarlem Crowdfunding Party

Na 64 dagen van crowdfunding voor Skatepark Haarlem, is het vrijdag 7 juni tijd om samen af te tellen tot klokslag 12 uur en het uiteindelijke donatie bedrag bekend te maken. Dat we het minimale beoogde donatie doel van €25.000,- gaan halen, lijkt nu zo goed als zeker. We hopen er natuurlijk dik overheen te gaan. Kom je ook langs om samen met ons te feesten?

Lees het artikel

Minor Operations Donations helpt Skatepark Haarlem op 31 mei

Vrijdag 31 mei presenteert Minor Oporation Bookings een hardcorepunk avond in Patronaat. Skateboarden en punk zijn al decennia lang met elkaar vervlochten, daarom heeft Minor Operation Bookings ervoor gekozen om deze avond geld op te halen voor Stichting Skatepark Haarlem.

Lees het artikel

Skatepark Haarlem Crowdfunding Night bij Flinty's

Kom vrijdag 17 mei samen met ons rocken bij Flinty’s. Hiermee help je het crowdfunding project van Skatepark Haarlem naar een hoger bedrag. Dit doe je al door een kaartje aan de deur te kopen bij Flinty’s voor €5,- Ook kun je boven je haren laten knippen voor het goede doel, tegen een mooi prijsje.

Lees het artikel

Update april 2019

Deze maand speelt er ontzettend veel rondom Skatepark Haarlem. We zijn begonnen met onze crowdfunding actie voor de obstakels en de bouw van de loods is ondertussen in volle gang. In deze update van eind april lees je de laatste ontwikkelingen rondom het skatepark. Ook vind je in deze post het ontwerp voor het skatepark waar de beste skateboarders van Haarlem aan mee hebben gewerkt.

Lees het artikel

Update maart 2019

In ons laatste nieuwsbericht van januari schreven wij over de vele tegenslagen en obstakels die wij onderweg zijn tegengekomen. Inmiddels is het alweer maart en hebben wij weer veel stappen gemaakt. Zo is het bodemonderzoek positief afgerond en er zijn geen bommen gevonden uit de Tweede Wereldoorlog. In deze update mogen wij jullie gelukkig van nog meer goed nieuws voorzien!

Lees het artikel

Update januari 2019

Deze week ontvingen wij van Facebook (like!) de vriendelijke herinnering dat onze huidige website al weer twee jaar in de lucht is. Vele jaren korter dan wij bezig zijn om het skatepark te realiseren, maar toch een goede reden om weer wat naar buiten te brengen. De huidige status en ontwikkelingen lees je in dit nieuwsbericht van januari 2019.

Lees het artikel

Nieuwe logo's en korte update

Jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord. Daar komt verandering in, want er zijn vele ontwikkelingen geweest die we de komende tijd met jullie gaan delen. Een van onze favoriete artiesten Floor van het Nederend heeft voor ons een prachtig nieuw logo ontworpen. Eigenlijk zelfs twee. Daarnaast hebben we informatie over de bouw van het park.

Lees het artikel

Update mei 2018

In de voorgaande weken is veel gebeurd. Stichting Skatepark Haarlem is druk bezig met het realiseren van de bouw van Skatepark Haarlem. Lees hier een update over een aantal belangrijke lopende zaken zoals de het offertetraject voor de bouw van de hal, de horeca, fondsenwerving, de obstakels voor het skatepark, de skateboardlessen en nog veel meer.

Lees het artikel

Update maart 2018

Afgelopen week hebben we onze wekelijkse vergadering geopend met een glas whisky uit Nepal die Stijn had meegebracht van zijn vakantie. Dit om te vieren dat de commissie Samenleving Haarlem het verhogen van ons budget heeft besproken. Op donderdag 15 maart wordt het officieel nog voorgelegd aan de gemeenteraad. Dit aanstaande besluit moet gaan betekenen dat Skatepark Haarlem een feit wordt.

Lees het artikel

Update oktober 2017

Na een heerlijke zomervakantie (waarin uiteraard ook doorgewerkt is voor het skatepark) gaat Stichting Skatepark Haarlem weer op volle kracht vooruit! De komende periode wordt een drukke en spannende tijd voor ons waarbij wij ons bezig houden met skatelessen, zoeken naar een 2e hands loods en fondsenwerving.


Lees het artikel

Laatste skateboardles voor eerste groep

Op 23 juli heeft de eerste groep hun laatste skateles gehad. Thomas, Jim, Aik en Ruud kregen aan het eind van de les een board van de ouders met alle namen van de leerlingen erop. Ook kregen de leraren een grote pot met snoep. Het snoep is al op want de leerlingen hadden ook wel trek na de intensieve laatste les. Alle kids hebben superveel geleerd.

Lees het artikel

Skateboardlessen zijn begonnen

Zondag 4 juni zijn wij met de eerste skatelessen gestart. Maar liefst 16 deelnemers stonden ruim voor de starttijd al klaar op Het Landje. Zij werden daar opgevangen door Thomas, Jim en Aik, onze enthousiaste instructeurs. Na een algemene instructie over het board en de opzet van de lessen gingen de kids aan de slag.


Lees het artikel

Outdoor skateboardlessen van start

Yes! Het is zover, jij kan je nu inschrijven voor de eerste skateboardlessen die vanuit Skatepark Haarlem georganiseerd worden.

De leraren van Skatepark Haarlem gaan in het skateboardpark Het Landje lesgeven. Wanneer je nu inschrijft is er een grote kans dat jouw eerste lesdag al zondag 4 juni is.

Lees het artikel

Interview bondscoach Sjoerd Vlemmings

Sjoerd Vlemmings is de bondscoach voor de Olympische Spelen in Tokyo (2020). Ongeveer twee weken terug heeft hij de Nederlandse Skateboard Selectie bekend gemaakt. Er zijn vele ontwikkelingen in skateboardland. Wij besloten met Sjoerd Vlemmings op pad te gaan in Amsterdam en hem een aantal vragen te stellen.

Lees het artikel

Stand van zaken april 2017

Stichting Skatepark Haarlem zit niet stil. Om onze nieuwsgierige volgers op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rondom de realisatie van de indoor skatehal in Haarlem brengen wij een korte update naar buiten.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook.

Lees het artikel

V&D Basement skateboard sessie

Onder organisatie van Revert95 hebben wij een gebruik kunnen maken van het lege pand waar de Haarlemse V&D in heeft gezeten. Skateboarden in de onderste verdieping en skateboardfilms kijken op de begane grond bij de bar van Het Uiltje.

Thomas heeft hier een video van gemaakt. Was vet, bedankt voor jullie komst!

Lees het artikel en bekijk video

Haarlemse skateboarders hebben bijna onderdak

Een lang gekoesterde wens van Haarlemse skaters lijkt eindelijk in vervulling te gaan. De afgelopen vijf jaar probeerden ze al een indoorskatebaan te krijgen, maar na een succesvolle handtekeningenactie van de toen 16-jarige Thomas Adamilis kregen ze de gemeente zover het te realiseren. Er is nu een plan én een locatie.

Lees het artikel en bekijk video

Haarlem schreeuwt om een indoor skatepark

Misschien had je het al wel eens voorbij zien komen op Facebook: Skatepark Haarlem.

De pagina is er om tam tam te veroorzaken over iets wat nog niet bestaat in onze stad, maar waar wel veel animo voor is: een indoor skatepark. Overdekt, zodat skaten geen limiet heeft. Zodat je gewoon kunt blijven skaten, ook al regent het.

Lees het artikel

Promotiefilmpje Skatepark Haarlem

Skateboarden is lol maken met je vrienden. Dat is wat Thomas Adamidis het liefste doet. In dit promotiefilmpje gemaakt door Niels Vogel laat Thomas zien hoe belangrijk het is dat er een indoor skatepark gerealiseerd moet worden in de Gemeente Haarlem. Inmiddels zijn er voldoende handtekeningen binnen gehaald, dank jullie wel!

Bekijk de video