Update mei 2018

In de voorgaande weken is veel gebeurd. Stichting Skatepark Haarlem is druk bezig met het realiseren van de bouw van Skatepark Haarlem. Lees hier een update over een aantal belangrijke lopende zaken zoals de het offertetraject voor de bouw van de hal, de horeca, fondsenwerving, de obstakels voor het skatepark, de skateboardlessen en nog veel meer.

Lees het artikel

Update maart 2018

Afgelopen week hebben we onze wekelijkse vergadering geopend met een glas whisky uit Nepal die Stijn had meegebracht van zijn vakantie. Dit om te vieren dat de commissie Samenleving Haarlem het verhogen van ons budget heeft besproken. Op donderdag 15 maart wordt het officieel nog voorgelegd aan de gemeenteraad. Dit aanstaande besluit moet gaan betekenen dat Skatepark Haarlem een feit wordt.

Lees het artikel

Update oktober 2017

Na een heerlijke zomervakantie (waarin uiteraard ook doorgewerkt is voor het skatepark) gaat Stichting Skatepark Haarlem weer op volle kracht vooruit! De komende periode wordt een drukke en spannende tijd voor ons waarbij wij ons bezig houden met skatelessen, zoeken naar een 2e hands loods en fondsenwerving.


Lees het artikel

Laatste skateboardles voor eerste groep

Op 23 juli heeft de eerste groep hun laatste skateles gehad. Thomas, Jim, Aik en Ruud kregen aan het eind van de les een board van de ouders met alle namen van de leerlingen erop. Ook kregen de leraren een grote pot met snoep. Het snoep is al op want de leerlingen hadden ook wel trek na de intensieve laatste les. Alle kids hebben superveel geleerd.

Lees het artikel

Skateboardlessen zijn begonnen

Zondag 4 juni zijn wij met de eerste skatelessen gestart. Maar liefst 16 deelnemers stonden ruim voor de starttijd al klaar op Het Landje. Zij werden daar opgevangen door Thomas, Jim en Aik, onze enthousiaste instructeurs. Na een algemene instructie over het board en de opzet van de lessen gingen de kids aan de slag.


Lees het artikel

Outdoor skateboardlessen van start

Yes! Het is zover, jij kan je nu inschrijven voor de eerste skateboardlessen die vanuit Skatepark Haarlem georganiseerd worden.

De leraren van Skatepark Haarlem gaan in het skateboardpark Het Landje lesgeven. Wanneer je nu inschrijft is er een grote kans dat jouw eerste lesdag al zondag 4 juni is.

Lees het artikel

Interview bondscoach Sjoerd Vlemmings

Sjoerd Vlemmings is de bondscoach voor de Olympische Spelen in Tokyo (2020). Ongeveer twee weken terug heeft hij de Nederlandse Skateboard Selectie bekend gemaakt. Er zijn vele ontwikkelingen in skateboardland. Wij besloten met Sjoerd Vlemmings op pad te gaan in Amsterdam en hem een aantal vragen te stellen.

Lees het artikel

Stand van zaken april 2017

Stichting Skatepark Haarlem zit niet stil. Om onze nieuwsgierige volgers op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen rondom de realisatie van de indoor skatehal in Haarlem brengen wij een korte update naar buiten.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook.

Lees het artikel

V&D Basement skateboard sessie

Onder organisatie van Revert95 hebben wij een gebruik kunnen maken van het lege pand waar de Haarlemse V&D in heeft gezeten. Skateboarden in de onderste verdieping en skateboardfilms kijken op de begane grond bij de bar van Het Uiltje.

Thomas heeft hier een video van gemaakt. Was vet, bedankt voor jullie komst!

Lees het artikel en bekijk video

Haarlemse skateboarders hebben bijna onderdak

Een lang gekoesterde wens van Haarlemse skaters lijkt eindelijk in vervulling te gaan. De afgelopen vijf jaar probeerden ze al een indoorskatebaan te krijgen, maar na een succesvolle handtekeningenactie van de toen 16-jarige Thomas Adamilis kregen ze de gemeente zover het te realiseren. Er is nu een plan én een locatie.

Lees het artikel en bekijk video

Haarlem schreeuwt om een indoor skatepark

Misschien had je het al wel eens voorbij zien komen op Facebook: Skatepark Haarlem.

De pagina is er om tam tam te veroorzaken over iets wat nog niet bestaat in onze stad, maar waar wel veel animo voor is: een indoor skatepark. Overdekt, zodat skaten geen limiet heeft. Zodat je gewoon kunt blijven skaten, ook al regent het.

Lees het artikel

Promotiefilmpje Skatepark Haarlem

Skateboarden is lol maken met je vrienden. Dat is wat Thomas Adamidis het liefste doet. In dit promotiefilmpje gemaakt door Niels Vogel laat Thomas zien hoe belangrijk het is dat er een indoor skatepark gerealiseerd moet worden in de Gemeente Haarlem. Inmiddels zijn er voldoende handtekeningen binnen gehaald, dank jullie wel!

Bekijk de video