2 september 2022 - Door: Stefan


Zaterdag 3 september is de eerste avond dat het Skatepark Haarlem Café de deuren opent. Gisteren zijn de drankjes koud gezet en is de tap aangesloten. Speciaal hiervoor doen wij morgen een gezellige dag met een skateboard wedstrijd overdag, een gezellige barbecue en de eerste avond in ons café.

Opening Skatepark Haarlem cafe

We zijn geopend vanaf 15:00 en trappen af met een skate content gehost door Tobias van Rooij, daarna gaat onze kok Joshua samen met de legendarische Salo de BBQ verzorgen. Later in de avond draait onze vriend Stan samen met Cecile om de sfeer er goed in te houden.

Voor de skateboard wedstrijd willen wij graag Etnies & Valuta bedanken voor de prijzen en voor altijd willen wij alle crowdfunders bedanken met in het bijzonder onze crowdfunding sponsoren: VRcafe, Cut The Crap, Vrolick, Café du Théâtre, State of Mind, De Geldwinkel Kennemerland en GB Legal & Compliance.

Houd er rekening mee dat dit de eerste avond is in het Skatepark Haarlem Cafe. Wij zien niet graag tranen omdat een bepaalde muur nog niet helemaal is geverfd en wanneer de muziek uitvalt zing je zelf een liedje. Laten we er met zijn allen een super gezellige dag van maken en voel je welkom!