Skateles bij Stichting Skatepark Haarlem

Dit voorjaar kun je weer skateles volgen bij Stichting Skatepark Haarlem. Thomas, Jim en Marnix staan dit keer op zaterdagochtend klaar om je de vetste trucs te leren. Schrijf je snel in.

De lessen vinden plaats op skatepark Het Landje (Delftstraat, Haarlem). De lessen duren een uur en starten om 11.00 of om 12.00. Je betaalt €80 voor 8 lessen (1 blok). De minimale inschrijfleeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd 20 jaar. Per groep doen er ongeveer 10 leerlingen mee. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen word je op leeftijd en niveau ingedeeld. Elk niveau is welkom.

Schrijf je snel in want wij hebben al veel aanmeldingen!

Skateboarden is een waanzinnig leuke activiteit waar je in het begin nog weleens bij valt. Om die reden raden we je aan om de juiste bescherming te gebruiken en dichte schoenen aan te doen. Wij adviseren je ook om een “echt” skateboard te gebruiken (zie voorbeeld) tijdens de lessen en geen longboard of cruiser. Bij Revert95 krijg je op vertoon van je geldige inschrijfbewijs 10% korting op skateboard gerelateerd materiaal.

Skateboard voor de lessen

Inschrijven Stuur ons een mail

Skateboardles Haarlem Skateboardles Haarlem

Foto's: Skateboardles - Skatepark 't Landje - Haarlem