Skateles bij Stichting Skatepark Haarlem

Levels en het skateboard paspoort

Sinds skateboarden een olympische sport is, heeft Skateboard Federatie Nederland de taak op zich genomen om verschillende niveaus onder het skateboarden op te stellen. De SFN heeft 6 levels gemaakt waarin bijvoorbeeld transition, grinds en flat-tricks worden meegenomen.

Ook hebben wij een nieuwe toevoeging aan onze skateboardlessen: het skateboard paspoort. Aan de hand van 6 verschillende levels neemt het paspoort je mee van een beginnende skateboarder naar een gevorderde skateboarder. Samen met je trainer/coach kun je werken aan de levels. Zodra deelnemers de tricks goed onder de knie hebben kunnen ze die door hun trainer/coach af laten stempelen. Als alle tricks van het betreffende level zijn afgestempeld mogen deelnemers zich aanmelden voor de Skateboardtest.

Aanschaf van het skateboardpaspoort is niet verplicht, maar wel leuk. Je kunt het skateboard paspoort hier aanschaffen. Na level 2 val je bij ons onder de gevorderden. Dat betekent dat je les zult krijgen aan de hand van level 3 tot en met 6. Deze levels zijn uiteraard ook in het skateboardpaspoort te vinden.

Skateboard Paspoort

Skateboard Paspoort level 1 Skateboard Paspoort level 2

Inschrijven level 1 & 2 Inschrijven level 3 Inschrijven level 4+ Stuur ons een mail