Op dit moment zijn er tot nader order geen nieuwe lessen te boeken. In verband met de huidige maatregelen zijn sommige lessen uitgesteld. Je ontvangt hier bericht over. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe series? Stuur een mail naar les@skateparkhaarlem.nl om op de informatielijst te komen.

Skateles bij Stichting Skatepark Haarlem

Dit seizoen bieden wij deze volgende typen skateboardlessen aan:

Levels en het skateboard paspoort

Sinds skateboarden een olympische sport is, heeft Skateboard Federatie Nederland de taak op zich genomen om verschillende niveaus onder het skateboarden op te stellen. De SFN heeft 6 levels gemaakt waarin bijvoorbeeld transition, grinds en flat-tricks worden meegenomen.

Ook hebben wij een nieuwe toevoeging aan onze skateboardlessen: het skateboard paspoort. Aan de hand van 6 verschillende levels neemt het paspoort je mee van een beginnende skateboarder naar een gevorderde skateboarder. Samen met je trainer/coach kun je werken aan de levels. Zodra deelnemers de tricks goed onder de knie hebben kunnen ze die door hun trainer/coach af laten stempelen. Als alle tricks van het betreffende level zijn afgestempeld mogen deelnemers zich aanmelden voor de Skateboardtest.

Aanschaf van het skateboardpaspoort onder de 12 jaar is verplicht. ben je 12 jaar of ouder dan is dit niet verplicht. Je kunt het skateboard paspoort hier aanschaffen. Na level 2 val je bij ons onder de gevorderden. Dat betekent dat je les zult krijgen aan de hand van level 3 tot en met 6. Deze levels zijn uiteraard ook in het skateboardpaspoort te vinden.

Skateboard Paspoort

Twijfel over welke groep het best bij jou past?

Bekijk level 1 en 2 hieronder. Heb jij nog niet alle oefeningen onder de knie? Schrijf je dan hiervoor in. Denk jij dat je deze levels makkelijk aankunt? Schrijf je dan in voor onze gevorderde groep.

Skateboard Paspoort level 1 Skateboard Paspoort level 2

Inschrijven level 1 & 2 Inschrijven level 3 + Stuur ons een mail