Heb jij nog nooit op een skateboard gestaan of ben je bezig het steppen en sturen onder controle te krijgen? Dan zijn onze beginnerslessen van 7 tot en met 16 jaar perfect voor jou! Onze ervaren trainers leren jou de basis van het skateboarden in een groepje van ongeveer 8 personen. Denk aan steppen en rijden, kleine bochtjes maken en van kleine hellingen afrijden. Later ook indroppen in een kleine quarterpipe, over een schans rijden en backside kickturns in een quarterpipe. Lijkt het jou leuk om samen met ons te beginnen met skateboarden? Schrijf je dan snel in voor een van de onderstaande groepen!

Bij onze skateboardlessen werken we met blokken van 8 lessen. Deze lessen worden elke week gegeven, behalve op nieuwjaarsdag, koningsdag, bedrijvingsdag en de kerstdagen.

Het eerstvolgende blok start op 26 oktober en de laatste les is op 14 december. De kosten voor dit blok zijn 96,-

Wat heb je nodig voor de skateboardlessen?

Heb je nog geen skateboard of nog geen bescherming? Geen probleem! Je kunt bij ons elke week professioneel materiaal huren. Dit kost per keer: Let op: wil je iets huren? Mail naar thomas@skateparkhaarlem.nl wat je wilt huren, en voor hoeveel lessen. Er zijn maximaal 5 stuks van alles beschikbaar, dus wees op tijd.

Regels skateboardles

Inschrijven Stuur ons een mail