Heb jij nog nooit op een skateboard gestaan of ben je bezig het steppen en sturen onder controle te krijgen? Dan zijn onze beginnerslessen van 7 tot en met 18 jaar perfect voor jou! Onze ervaren trainers leren jou de basis van het skateboarden in een groepje van ongeveer 8 personen. Denk aan steppen en rijden, kleine bochtjes maken en van kleine hellingen afrijden. Later ook indroppen in een kleine quarterpipe, over een schans rijden en backside kickturns in een quarterpipe. Lijkt het jou leuk om samen met ons te beginnen met skateboarden? Schrijf je dan snel in voor een van de onderstaande groepen!

Inschrijven level 1 & level 2

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar, en wil je beginnen met skateboarden, of ben je nog net niet helemaal toe aan de gevorderde groep? Schrijf je dan nu in voor een van onze groepen voor level 1 & level 2. Twijfel je over de groep die het beste bij jou past? Check de inhoud van de niveaus hier.

Wat heb je nodig voor de skateboardlessen?

Heb je nog geen skateboard of nog geen bescherming? Geen probleem! Je kunt bij ons elke week professioneel materiaal huren. Dit kost per keer: Let op: wil je iets huren? Mail naar les@skateparkhaarlem.nl wat je wilt huren, en voor hoeveel lessen. Er zijn maximaal 5 stuks van alles beschikbaar, dus wees op tijd.

Inschrijven level 1 & 2 Stuur ons een mail

Skateboard Paspoort level 1 Skateboard Paspoort level 2

Inschrijven level 1 & 2 Stuur ons een mail