Skatepark Haarlem werkt met betaalde krachten en vrijwilligers. Alle bestuursleden van Skatepark Haarlem werken op vrijwillige basis maar het beheer van het park wordt geleid door een betaalde medewerker. In het park zijn er veel werkzaamheden voor diverse vrijwilligers. Je kunt bijvoorbeeld aan een bardienst denken of misschien kun je goed overweg met een zaag en wat schroeven om obstakels te repareren. Wij hebben de verschillende werkzaamheden opgedeeld in de volgende aktiviteiten: horeca, beheer, bouw en skateles. Hieronder staat per activiteit aangegeven wat wij ongeveer van jou gaan verwachten.

Horeca

Je serveert drankjes, broodjes en meer aan de bar van het park gedurende de openingstijden van het park. Je zorgt dat onder sluitingstijd de drankjes worden gekoeld en en deel van de voedingswaar al wordt klaargemaakt. Je maakt de keuken en de bijbehorende apparatuur schoon.

Bouw

Je creeërt nieuwe obstakels in het skatepark en je zorgt dat de bestaande obstakels heel blijven. Verder help je mee aan schilderwerk in het park en doe je reparatieklussen in en om het gebouw.

Beheer

Je zorgt ervoor dat het park goed schoon blijft en helpt met klaarzetten van verschillende spullen. Je helpt mee tijdens evenementen.

Skateles

Je geeft skateles aan de mensen die zich daarvoor inschrijven. Je zorgt dat je de contacten onderhoudt met de deelnemers en promoot de lessen op sociale media.

Naast een werkplek voor vrijwilligers zal het park ook een mooie plek zijn om stage te lopen of werkervaring op te doen.

Aanmelden als vrijwilliger

Gelukkig hebben zich al 50 vrijwilligers aangemeld die in het park willen helpen maar wij zijn altijd op zoek naaar meer hulp. Ben je geinteresseerd? Vul het formulier in of stuur een mail naar info@skateparkhaarlem.nl. Geef in de mail meteen aan waar jij het skatepark mee zou kunnen helpen.

Meld je aan via website Stuur ons een mail

Tycho Henskens Boardslide in Haarlem

Foto: Tycho Henskens - Boardslide - Haarlem