Skatepark Haarlem is een uniek project om jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht te brengen. Het skatepark en het bijbehorende café zijn uitermate geschikt om sponsoruitingen te plaatsen in verschillende vormen. Denk hierbij aan het ophangen van reclameborden, banners of vlaggen. Maar ook de obstakels van het skatepark worden voorzien van logo’s. In de horeca is ruimte voor het uitlichten en aanprijzen van producten.

Sinds de opening wordt Skatepark Haarlem bezocht door skateboarders, ouders van skateboarders (tijdens lesuren) en vele cafe- en terrasbezoekers. Ook is er veel ruimte voor verschillende subculturen als kunstenaars, BMXers, muzikanten en andere artiesten. Hoe geweldig is het wanneer je jouw merk kunt promoten bij deze unieke groep?

Word sponsor:

Wilt je graag sponsor worden? In dat geval vinden wij het fijn als je contact met ons opneemt. Samen onderzoeken wij dan wat de beste mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van uw naamsbekendheid, het koppelen van de doelgroep aan een merk of promotie van een bedrijf of producten.

Officiële sponsors:

Word sponsor Stuur ons een mail