Wil jij liever geen les in een groep, maar meer individuele aandacht? Dan zijn onze privélessen perfect voor jou! Je wordt door één van onze trainers begeleid om zo snel mogelijk beter te worden in skateboarden. Stel ons op de hoogte van jouw persoonlijke wensen en dan maken wij een passend plan voor je. Onze privélessen zijn geschikt voor iedereen die ouder is dan 5. Ook geven wij privéles aan volwassenen.

Privélessen worden gegeven op een datum naar keuze. Geef in het inschrijfformulier aan welke dag en welk tijdstip jou schikt, dan mailen wij zo snel mogelijk terug of dit uitkomt voor een van onze trainers.

Wij hebben de volgende opties voor privéles (1 uur):

Wat heb je nodig voor de skateboardlessen?

Heb je nog geen skateboard of nog geen bescherming? Geen probleem! Je kunt bij ons elke week professioneel materiaal huren. Dit kost per keer: Let op: wil je iets huren? Mail naar priveles@skateparkhaarlem.nl wat je wilt huren, en voor hoeveel lessen.

Inschrijven privelessen

Schrijf je in voor de priveles via priveles@skateparkhaarlem.nl. Vermeld hierbij je leeftijd, het aantal deelnemers, het gewenste tijdstip en je contactgegevens.

Let op: op dit moment hebben wij erg veel inschrijvingen voor privélessen, hierdoor kan het tot drie weken duren voordat wij plek hebben.

Stuur ons een mail