Wat heb ik nodig voor de skateboardlessen?

Heb je nog geen materiaal? Je krijgt bij vertoning van een geldig deelnamebewijs 10% korting op al het skateboard gerelateerd materiaal bij Revert95. Ook kun je materiaal bij ons huren en kopen.

Moet je echt 7 jaar zijn om mee te doen?

Voor onze lesreeks is 7 jaar de minimale leeftijd. Dit hebben wij vastgesteld omdat wij merkten dat jongere deelnemers sneller een achterstand opbouwen. Vanaf 5 jaar kun je wel privéles bij ons nemen.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen worden gegeven in ons indoor skatepark. Deze is te vinden aan de Minckelersweg in Haarlem.

Kunnen wij na de les vrij skateboarden?

Alleen na de laatste les die eindigt om 14:20 op zaterdag is het mogelijk om te blijven skateboarden.

Kan ik in de buurt parkeren?

Jazeker! Je kunt rondom ons skatepark gratis parkeren. Aan de Minckelersweg zijn een aantal plekken, maar ook aan de linkerzijkant van het skatepark kun je parkeren.

Wij gaan helaas een les missen. Kan deze ingehaald worden?

Wij halen helaas geen lessen in. Je kunt meedoen aan de lesreeks, maar mocht je een les niet kunnen vervalt deze les dus helaas voor jou. Wij maken daarin geen uitzonderingen en iedereen betaalt dus hetzelfde bedrag voor de reeks.

Kan mijn kind met zijn/haar vriend in dezelfde groep?

Alleen als het niveau gelijk aan elkaar is kunnen wij ervoor zorgen dat vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar in dezelfde groep kunnen.

Doen jullie ook aan proeflessen?

Momenteel geven wij geen proeflessen. Wel is het altijd mogelijk om bij een van onze groepslessen te komen kijken of om een privéles in te plannen.

Stuur ons een mail