Wat heb ik nodig voor de skateboardlessen?

Heb je nog geen materiaal? Je krijgt bij vertoning van een geldig deelnamebewijs 10% korting op al het skateboard gerelateerd materiaal bij Revert95. Ook kun je materiaal bij ons huren [[link naar verhuur pagina]]

Moet je echt 7 jaar zijn om mee te doen?

Voor onze lesreeks is 7 jaar de minimale leeftijd. Dit hebben wij vastgesteld omdat wij merkten dat jongere deelnemers sneller een achterstand opbouwen. Vanaf 5 jaar kun je wel privéles bij ons nemen.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen worden gegeven in ons indoor skatepark. Deze is te vinden aan de Minckelersweg in Haarlem.

Kunnen wij al vrij skateboarden?

Helaas zijn wij nog niet geopend en gebruiken wij het skatepark alleen voor de lessen. Na de skateboardles moet iedereen dus weer het skatepark verlaten. Het is nog onbekend wanneer de openingsdatum is, en wanneer dit dus wel mogelijk is.

Kan ik in de buurt parkeren?

Jazeker! Je kunt rondom ons skatepark gratis parkeren. Aan de Minckelersweg zijn een aantal plekken, maar ook aan de linkerzijkant van het skatepark kun je parkeren.

Wij gaan helaas een les missen. Kan deze ingehaald worden?

Wij halen helaas geen lessen in. Je kunt meedoen aan de lesreeks, maar mocht je een les niet kunnen vervalt deze les dus helaas voor jou. Wij maken daarin geen uitzonderingen en iedereen betaalt dus hetzelfde bedrag voor de reeks.

Inschrijven Stuur ons een mail