30 april 2019 - Door: Stefan Rooijakkers

Deze maand speelt er ontzettend veel rondom Skatepark Haarlem. We zijn begonnen met onze crowdfunding actie voor de obstakels. Ook is de bouw van de loods in volle gang. In deze update van eind april lees je de laatste ontwikkelingen.

Crowdfunding

Zoals vast niet onopgemerkt is gebleven zijn we begonnen met onze crowdfunding. Met deze actie proberen wij het resterende budget op te halen voor de bouw van de obstakels. Als wij voldoende geld ophalen, kunnen wij nog dit jaar met elkaar in Haarlem overdekt skateboarden. Op het moment van schrijven hebben wij 65% van de minimaal benodigde 25.000 euro opgehaald. We zijn iedereen enorm dankbaar voor de donaties tot nu toe.

Beloningen voor donaties

Voor donaties van verschillende bedragen hebben wij leuke beloningen. Zo kun je bijvoorbeeld 10x naar binnen voor 85,- of een jaar lang toegang tot Skatepark Haarlem krijgen met een donatie van 250 euro. We hebben mooie canvas tassen voor 30,- en origineel Skatepark Haarlem T-shirt voor 50,- en een bierglas voor 15,-. Naast dat je het skatepark steunt, zijn deze items natuurlijk mooi meegenomen.

Sponsordonaties

Voor 750,- wordt jouw bedrijf sponsor van Skatepark Haarlem. Voor dit bedrag bieden wij een mooi plekje op de site inclusief link en een plek in het park op de sponsor muur. Onze eerste drie sponsoren zijn Café du Théâtre, VRcafe en Cut The Crap Amsterdam. We love you!

Word ambassadeur

Bij de promotie van de crowdfunding kun je ons helpen. Word ambassadeur! Als ambassadeur kun je een promotie pakket ophalen met flyers en posters, die je mag uitdelen op je school, je werk, je buurt, je vrienden of waar je maar kan bedenken. Stuur ons een mail naar ambassadeurs@skateparkhaarlem.nl met je naam en hoe je ons kan helpen. Zodra jij je als ambassadeur hebt aangemeld krijg je een bericht, en kun je een promo pakket ophalen bij Revert95. Alle hulp is welkom!

Bouw van de hal

voortgang bouw skatepark

De bouw van de hal gaat goed. De vloer ligt erin en er wordt hard gewerkt aan de staalconstructie. Wanneer de loods af is, gaan we aan de slag met de bouw van de obstakels. We verwachten dat de bouw van de loods nog enkele weken in beslag neemt.

Obstakels Skatepark Haarlem

De beste skaters uit Haarlem hebben de obstakels voor het park ontworpen. Deze professionele obstakels worden uitgevoerd in hout en metaal en kosten dus veel geld. Hieronder een impressie van de te bouwen obstakels:

Skatepark Haarlem ontwerp Skatepark Haarlem obstakels Skatepark Haarlem obstakels

Dit was hem al weer voor deze maand. Help ons ondertussen met een donatie via onze crowdfunding pagina en volg ons op Facebook voor meer regelmatige updates van de voortang. Je hoort van ons!

Bezoek crowdfunding pagina