02 feb 2021 - Door: Joost


Lekker skaten

Het is alweer een tijd geleden sinds onze laatste update maar nu de winter is aangebroken (met veel regen en natte bladeren), zien wij het bezoeker aantal stijgen en daar worden we erg blij van! Het skatepark wordt goed bezocht door verschillende generaties skaters en zeker niet alleen uit Haarlem. Uit verschillende steden en dorpen, waaronder Rotterdam, Leiden, Castricum en Purmerend komen skaters speciaal naar ons park om te skaten. We krijgen veel positieve feedback van de skaters, waarbij we wel af en toe te horen krijgen dat men tot voor kort niet op de hoogte was van ons bestaan. Dat motiveert ons om aan onze online aanwezigheid te werken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op ons Instagram account. Hier plaatsen we filmpjes van de bezoekers en posten we updates betreffende bijvoorbeeld onze actuele openingstijden.

Het dak zit erop

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de tweede loods achter het skatepark, het horeca gedeelte. De loods zelf is helemaal gebouwd, inclusief dak. De riolering is gelegd en inmiddels ligt er ook een lekker vloertje. De bar is tevens in aanbouw. Ook is een doorgang gemaakt waardoor het horecagedeelte nu verbonden is met het skatepark. We kunnen niet wachten tot we onze bezoekers en supporters een warme plek kunnen bieden om lekker te ontspannen met een goede kop koffie en een hapje.

Skateboardlessen

De skate-lessen zijn weer in volle gang en vinden plaats op maandag, zaterdag en zondag. Rond maart zullen wij weer starten met een nieuwe reeks, die zal worden aangekondigd op de social media. Zie ook deze link naar de skatelespagina

Openingstijden

We zijn van dinsdag tot en met zondag van 14:00 tot 22:00 uur open. Deze tijden zijn aan verandering onderhevig dus kijk voor je komt even naar de actuele openingstijden!.

Tot snel!