21 mei 2019 - Door: Minor Operation Bookings

Vrijdag 31 mei presenteert Minor Oporation Bookings een hardcorepunk avond in Patronaat. Skateboarden en punk zijn al decennia lang met elkaar vervlochten, daarom heeft Minor Operation Bookings ervoor gekozen om deze avond geld op te halen voor Stichting Skatepark Haarlem.

Minor Operation Donations

Minor Operation Donations is een fondsenwervend collectief dat is voortgekomen uit Minor Operation Bookings, de organisatie die al acht jaar verantwoordelijk is voor de punk- en hardcore-avonden in het Patronaat.

Het doel van Minor Operation Donations is om geld op te halen aan de hand van gedoneerde subculturele parafernalia, oftewel: mensen doneren shirts, platen, boeken, dvd’s, cd’s, tapes en whatnot. Zij verkopen deze items tijdens de concertavonden op donatiebasis.

Je mag helemaal zelf weten wat je betaalt! Het geld dat deze avond hiermee wordt opgehaald doneert Minor Operation Bookings om de zoveel tijd aan een goed doel of organisatie die zij een warm hart toedragen. Zo hebben zij sinds juni 2018 al meer dan 6.500 euro opgehaald voor Help Refugees!

Donaties voor Skatepark Haarlem

Minor Operation Donations vindt het initiatief van Stichting Skatepark Haarlem te gek. Zij hebben er voor gekozen om op de avond van 31 mei (met Jonestown Aloha, Permanent Debt en Alfred and the Disappointments) geld op te halen voor het skatepark.

De entree is gratis en iedere gedoneerde euro gaat direct naar de obstakels voor in het park. Dus kom langs, neem je portemonnee mee en wellicht ga jij wel naar huis met die Punk O Rama collectie, dat Black Flag shirt, een vette skateboardvideo, een issue van Thrasher Magazine of die dvd van The Vandals!

Uiteraard is het ook mogelijk Skatepark Haarlem te steunen via de nog lopende crowdfunding.

Help mee en doneer jouw spullen

Steun dit initiatief van Minor Operation Donations door jouw spullen te doneren, zodat zij dit kunnen verkopen. Denk aan skateboard tijdschriften, videos, platen, T-shirts en je niet passende Vans. Deze items kun je brengen naar skateboardwinkel Revert95 in de Kleine Houtstraat in Haarlem. Minor Operation Donations haalt deze spullen 31 mei hier op. Wij zullen je uiteraard voor altijd dankbaar zijn.

Meer informatie over dit evenement op de website van Patronaat.

Let op: dit is niet onze eigen crowdfunding evenement een week later in Patronaat. Hierover vind je meer informatie op de website van Patronaat of via ons Facebook evenement.

Minor Operation Bookings Patronaat 31 mei 2019