Geschreven op 5 juli 2023 door: Mark


Op zaterdag 15 juli hebben wij drie verschillende bands op het programma staan. Kom genieten van skatepunk, hardcore en metalcore.

Bands 15 juli Skatepark Haarlem

Loyalty Ends Here

Loyalty Ends Here is een indrukwekkende metalband die gedijt op zijn meeslepende muziek en prikkelende teksten. Bestaande uit getalenteerde muzikanten, Richard op zang, Menno op drums, Maurits op bas, Tristan op leadgitaar en Pim op ritmegitaar, brengt dit talentvolle vijftal een unieke mix van invloeden van gerenommeerde metalbands zoals Trivium, As I Lay Dying en Lamb of God naar voren. Loyalty Ends Here is de winnaar van Metal Battle 2023.

Loyalty Ends Here

Question Mark

Question Mark is een skate-punk band uit Gelderland. Geïnspireerd door jaren 80/90/00's punk en hardcore bands zoals bijvoorbeeld Good Riddance, Sick of it all, No use for a name, Avail en Strung out.

In 2019 kwam het debuut album "Inner call" uit dat goed werd ontvangen door o.a. Melodic Punk style, skatepunkers , Kraykulla en Thoughts words action. Het album werd ge co-released door het italiaanse Gasterecords.

Live staat Question Mark garant voor energie, enthousiasme en afwisselende tempo's. De band speelde inmiddels tientallen optredens door heel Nederland met o.a. Mute, Deep shining high, Disordine en We come in pieces.

Question Mark

Those Left Standing

This just doesn’t get old! Jaha! Wij wel, maar de wil ‘to fuck shit up’ is gebleven! Wij zijn Those Left Standing! Straight Outta Almere City. Een stad als geen ander en met een eigen stijl. De Band is niet anders! Een mix van Hardcore en Punk, old school? Yeah! Maar net ff anders.

Those Left Standing