4 okt 2019 - Door: Stefan

De bouw van de obstakels is in volle gang. Onder leiding van onze eigen Thomas wordt met een groep vrijwilligers en een aantal ervaren skatepark bouwers hard gewerkt. De geraamtes voor de obstakels worden op dit moment gemaakt.

Bouw Skatepark Haarlem obstakels Ontwerp Skatepark Haarlem obstakel

Stroomaansluiting

Zoals je ziet op de foto is het erg donker in de loods. Dit heeft er mee te maken dat we tot op heden geen stroomaansluiting hebben. Gelukkig hebben wij hele vriendelijke buren (Spaarnelanden). Zij voorzien ons op dit moment van wat stroom. De situatie is niet ideaal, maar gelukkig kunnen we doorpakken. Thanks Spaarnelanden!

Skatepark Haarlem Stichting vergadering

Miniramp

Skatepark NOORD heeft ons een prachtige miniramp geschonken. Waarschijnlijk gaan we deze in de toekomst gebruiken voor het buitenterrein, maar voor de beginfase van Skatepark Haarlem alvast perfect om binnen erbij te hebben. Zolang wij nog niet open zijn, ga je natuurlijk lekker skaten in NOORD.

Miniramp Skatepark NOORD in Haarlem

Vacatures

Tot nu toe draait de ontwikkeling van het skatepark volledig op vrijwilligers. Het grootste gedeelte van het skatepark en de horeca blijft op vrijwillige basis. Het bestuur (Stichting Skatepark Haarlem) blijft uiteraard ook bestaan uit vrijwilligers. Het is lastig voor de bestuursleden en andere vrijwilligers om na de opening van het skatepark tijdens de openingstijden altijd aanwezig te zijn. Nu het skatepark vorm begint te krijgen zijn we alvast op zoek naar skatepark manager die hier zorg voor kan dragen.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een fondsenwerver die werkt op commissiebasis. Ben of ken jij diegene? We horen het graag!

Bekijk alle vacatures hier.