Door: Het Reservaat


𖠁 11hr Rave! 17:00 - 04:00
Gratis entree voor 21:00u. Daarna €14 aan de deur. Vol=Vol!

𖠁 Meld je snel aan voor toegang! Jep, de poorten van het Reservaat openen enkel voor de ‘partyanimals’ die zich hier aanmelden. Vol = Vol!

𖠁 Aanmelden: https://reservaatevenement.wixsite.com/reservaat

𖡃

Geluksvogels!

In onze zoektocht naar verborgen reservaten hebben we een epische locatie gespot in Haarlem: Skatepark Haarlem.

Welkom bij "Het Reservaat - Bionic Jungle." Hier vervagen de grenzen tussen de betoverende natuur en innovatieve technologie...

Na onvergetelijke edities met oa. Miss Melera, Reinier Zonneveld, Blond:ish, Mind Against, Jan Oberlaender, Max Cooper, Alle Farben, Monkey Safari, Karotte, Mike Ravelli & RAMØS is het nu tijd om af te dalen naar een ondergrondse Rave in Haarlem...

We trappen de boel buiten af om 17:00 uur, en dat betekent maar één ding: festival vibes! En dan, wanneer de zon ondergaat, transformeert ons Reservaat in een ware Ravers indoor-playground!

Oh, en vergeet die knorrende magen niet, want vanaf 17:00 uur staat de ‘open BBQ pits’ aan. Je eigen food grillen was nog nooit zo gezellig!

Om dit nog mooier te maken is de entree GRATIS van 17:00 - 21:00 uur en daarna betaal je €14 aan de deur! We gaan door tot 04:00 uur.

Open BBQ, neem je eigen eten mee.

Meld je snel aan voor toegang! Jep, de poorten van het Reservaat openen enkel voor de ‘partyanimals’ die zich hier aanmelden. Vol = Vol!

Aanmelden: https://reservaatevenement.wixsite.com/reservaat

Check hier de INSTA https://www.instagram.com/reservaat/

Het Reservaat in Skatepark Haarlem