8 juli 2020 - Door: Thomas & Stefan

Sfeerimpressie

Van september 2019 tot juli 2020 hebben wij volop gebouwd aan de obstakels van ons indoor skatepark. Door ons krappe budget is het skatepark 100% vrijwillig gebouwd onder leiding van Thomas. In het park komen verschillende elementen terug zoals een miniramp, hip, een vert quarter en nog vele andere obstakels. Al onze rails zijn verstelbaar in hoogte. Hoe ver wij zijn gekomen met de obstakels was nooit gelukt zonder hulp van de crowdfunding.

Het skatepark is nog niet volledig gebouwd zoals op de ontwerptekeningen. Dit komt omdat wij een miniramp hebben gekregen (van Skatepark NOORD) waardoor wij materiaalkosten van een ander obstakel konden gebruiken voor de horeca. Als Skatepark Haarlem inkomsten genereert en weer budget heeft, wordt de miniramp naar buiten verplaatst en worden de extra obstakels uit het oorspronkelijke ontwerp bijgeplaatst.

Skatepark Haarlem is momenteel nog niet geopend. Dit is omdat wij nog druk bezig zijn met de horeca. Wanneer de horeca gereed is, openen wij zo snel mogelijk onze deuren voor publiek. Wij kunnen niet wachten!

Zolang het skatepark nog niet geopend is voor publiek geven wij wel al skateboarlessen, meer informatie hierover vind je hier: https://www.skateparkhaarlem.nl/skateboardles

Hieronder de foto’s van een aantal obstakels in het skatepark:

Volg de ontwikkelingen

Hopelijk hebben wij via dit artikel jullie weer op de hoogte kunnen brengen van een aantal ontwikkelingen en de voortgang. Uiteraard speelt er nog veel meer. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Voor regelmatige updates volg je onze Facebook pagina en Instagram account.