28 aug 2019 - Door: Stefan

Planning bouw obstakels

Vanaf september gaan we fulltime bouwen aan de obstakels van Skatepark Haarlem. Helaas hebben we tot op heden nog geen eigen stroomaansluiting, waardoor de werkzaamheden later dan gepland van start gaan. Liander is langs geweest om de aansluiting te verzorgen. Helaas mocht de werknemer de werkzaamheden niet uitvoeren, omdat er geen ventilatierooster in de deur van de meterkast was geplaatst. Uiteraard hebben we dit inmiddels opgelost en wachten wij op de nieuwe afspraak voor de aansluiting.

Bouw obstakels en ventilatie

Crowdfunding beloningen

Wij merken dat de donateurs die bij de crowdfunding voor een beloning hebben gekozen moeilijk zijn te bereiken. Nog lang niet alle donateurs hebben de beloning in ontvangst genomen. Grote kans dat het e-mailadres waar de Facebook accounts op staan geregistreerd niet voor dagelijks gebruik zijn. Graag willen we laten weten dat de T-shirts, skateboards, tassen en bierglazen van onze crowdfunding opgehaald kunnen worden. Iedereen die een van deze items van ons tegoed heeft, is welkom om deze op te halen bij Revert 95

Ook hebben wij veel berichten ontvangen van mensen die graag een item willen kopen. Dit is op dit moment nog niet mogelijk. Uiteraard gaan wij binnenkort dit wel aanbieden in het skatepark en online.

Isolatiemateriaal

Van onze vrienden van Monk Bouldergym is Amsterdam Noord kregen wij eind juli het bericht dat zij de vloer van polyetherschuim gingen vervangen. De oude vloer mochten wij kosteloos ophalen. Deze kunnen wij perfect gebruiken als isolatiemateriaal en voor het meubilair. Inmiddels hebben wij het materiaal opgehaald en gebruiken we het voor de bouw. Thanks Monk!

PolderGoud Festival

Op zaterdag 7 september vindt PolderGoud Festival plaats in Haarlem. Poldergoud is een ééndaags muziekfestival. Op dit festival staat een miniramp van Volcom, zijn er graffiti workshops en kun je genieten van muziek, eten en drinken. Je vindt ons bij de Volcom miniramp. Kom je ook?

Poldergound Festival Haarlem

Line-up: Donnie | Mozes and the Firstborn | 45ACIDBABIES | Lövestad | Tony Clifton | Abdomen | GUYY | KIEFF | Magic Tom & Yuri | Baptist

Tickets en info: www.poldergoudfestival.nl.

Tot slot

Stichting Skatepark Haarlem heeft verschillende berichten ontvangen van geïnteresseerde in de voortgang van het project. Ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid en interesse. Stichting Skatepark Haarlem wordt volledig gerund door vrijwilligers. De afgelopen twee maanden hebben wij weinig naar buiten gebracht, omdat de prioriteiten bij andere zaken lagen. Wij proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden en doen dit wanneer er interessante ontwikkelingen zijn. Je hoort van ons!