6 maart 2018 - Door: Stichting Skatepark Haarlem

Afgelopen week hebben we onze wekelijkse vergadering geopend met een glas whisky uit Nepal die Stijn had meegebracht van zijn vakantie. Dit om te vieren dat de commissie Samenleving Haarlem het verhogen van ons budget heeft besproken. Op donderdag 15 maart wordt het officieel nog voorgelegd aan de gemeenteraad. Dit aanstaande besluit zal gaan betekenen dat wij genoeg middelen hebben voor de offerte van de bouw van de hal.

Tweedehands loods?

In de winter zijn wij in gesprek geweest over een deels demontabele hal uit Rotterdam die op ons pad is gekomen via Gemeente Haarlem. Na het opvragen van verschillende offertes kwamen wij tot de conclusie dat het demonteren, vervoeren en opbouwen niet haalbaar is binnen het budget. In de tussentijd hebben wij met verschillende bedrijven rond de tafel gezeten om een andere duurzame oplossing te zoeken.

Nieuwe hal

Stichting Skatepark Haarlem heeft een partner gevonden voor het realiseren van een nieuwe hal aan de Minckelersweg. Deze optie viel oorspronkelijk buiten de mogelijkheden. Door het toekennen van extra middelen vanuit de gemeenteraad is dit nu wel haalbaar.

Aan de bak

Het realiseren van Skatepark Haarlem komt dichtbij en dat is een uitdaging voor ons allemaal. Nu is het er erop of eronder en dat vraagt volledige toewijding van onze stichting en de vrijwilligers. Wij beseffen ons dat het druk gaat worden en zetten ons volledig in voor de realisatie.

Vrijwilligers

Ontzettend trots zijn wij op de progressie die geboekt is. De inzet van alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld heeft ons enorm geholpen. De ingeschreven vrijwilligers voor bouw, horeca, beheer, skateboardlessen en meer krijgen binnenkort een bericht van ons. Ook jullie hulp kunnen wij erg goed gebruiken. Wij zijn jullie buitengewoon dankbaar. Wil je ook vrijwilliger worden? Meld je aan!

Skateboardlessen komen terug

De hal staat nog niet, maar dat neemt niet weg dat de skateboardlessen weer terug komen. In de lente geven wij de skateboardlessen op skatepark 't Landje (Delftstraat, Haarlem). De inschrijvingen zijn geopend!

Aanmelden skateboardles

Word vrijwilliger