Door: Joran


Shep Treasure

Shep Treasure is het alter ego van songwriter en beeldend kunstenaar Sabrina Nichols. Met een scherp gevoel voor melodie en een fijnzinnig oor voor geluid en dissonantie, creëert Shep Treasure een unieke klankwereld die aanvoelt als de rand van de nacht.

Kitchen

Kitchen is de muziekcreatie van James Keegan uit Rochester, NY. Keegan begon in 2016 met het uitbrengen van lo-fi tape-opnames onder de naam Kitchen en heeft sindsdien vier albums en een handvol EP's en singles uitgebracht. In de daaropvolgende jaren heeft hij zich ontwikkeld naar complexere arrangementen en nieuwe opname-methoden. Kitchen probeert zijn dromen te vangen in zijn muziek.

Søcks

Eerlijk, gecompliceerd en altijd klaar om een boodschap te versturen. Deze vier persoons synth en new-new-wave gebaseerde band SØCKS neemt de luisteraar mee tijdens een rondleiding in een wereld gevuld met realisme vanuit het andere perspectief en daagt je uit om kritisch te denken over normaliteit. Gebaseerd op rouwe teksten, technologische waves en dynamische composities, halen ze inspiratie uit Elbow, New Order en De Staat.

Check hun muziek:
https://sheptreasure.bandcamp.com/
https://okwhatever.bandcamp.com/album/breath-too-long
https://www.youtube.com/watch?v=biaYDd2gAcs

Facebook links: Toxic: https://www.facebook.com/events/507566874933671
Shep: https://www.facebook.com/events/490073453522124
No Sun Rises: https://www.facebook.com/events/830632835593829

Deuren open vanaf 20:00

Shep Treasure en Kitchen in Skatepark Haarlem