Geschreven op 8 aug 2023 - Door: Samantha


Op 12 augustus vindt het evenement plaats bij het skatepark in Haarlem, met optredens, waaronder die van The Bear is Named Sully.

"Sully Invites" is een jaarlijks evenement door Conner Bottelier, aka "The Bear is Named Sully," met als doel obscure artiesten aan een breder publiek te presenteren. Elke editie heeft een ander muziekgenre en biedt avondvullende optredens. De presentator creëert een gastvrije omgeving waar fouten mogen. Het richt zich op mensen die nieuwe genres willen verkennen en biedt een veilige ruimte voor alternatieve jongeren.

De avond omvat een uitgebreid programma met zes singer-songwriters die een scala aan muzikale stijlen vertegenwoordigen, waaronder folk, folk-punk, emo, pop-punk en midwest-emo. De optredens worden aan elkaar verbonden door MC's die nauw verbonden zijn met de alternatieve gemeenschap. Deze genres ontvangen doorgaans minder aandacht als het gaat om liveconcerten, ondanks een aanwezige vraag. Het evenement, "Sully Invites", heeft als doel hier verandering in te brengen en een bijdrage te leveren aan de muziekscene van Haarlem. De avond wordt beschouwd als een viering van emoties zoals verdriet en het omarmen van individualiteit. Bezoekers en opkomende artiesten kunnen genieten van een warme en gastvrije sfeer tijdens het evenement.

Sully Invites Skatepark Haarlem