Geschreven op 28 aug 2023 - Door: Samantha


We trappen de avond af met een gezellige BBQ-sessie. Wel met een twist: jij brengt je eigen burgers mee. Neem mee zoveel je wilt, want tot 18:30 staat de BBQ aan! Voel je vrij om te skaten terwijl je wacht op jouw burgers!

Om 19:00 is er een speech door Leonardo Becerra, de oprichter van RIPE. Hij zal het verhaal van RIPE delen, inclusief hun sociale en ecologisch verantwoordelijke betrokkenheid bij de statengemeenschap. Daarnaast vertelt hij over zijn initiatieven om skaten toegankelijk te maken voor iedereen door middel van zijn fundraising voor het doneren van skateboards naar Venezuela. Direct daarna kun je genieten van de première met de riders van RIPE.

Rond 19:30, begint de Best Trick Contest. Doe mee en laat zien welke vette tricks jij in huis hebt! En de winnaars gaan zeker niet met lege handen naar huis. Er wachten fantastische prijzen op degenen die deelnemen aan de best trick contest. Dat wil je niet missen!

Toegang is gratis voor alle leeftijden. Vergeet je skateboard niet en breng je eigen burgers mee voor de BBQ! Tijden: 17:00 - 22:00.

Ripe skateboards presents: STANDY BY video premiere + best trick