14 april 2021 - Door: Thomas & Stefan


Tijdelijke sluiting Skatepark Haarlem

Na aantal 10 dagen open te zijn geweest, moesten wij op 14 december noodgedwongen onze deuren sluiten. Inmiddels zijn wij alweer meer dan 4 maanden gesloten vanwege de welbekende covid-19 maatregelen. Het leek erop dat dit maximaal een paar weken zou duren, maar helaas is een concrete heropeningsdatum nog niet in zicht.

Skatelessen

Door de sluiting zijn onze skateboardlessen gestaakt. Iedereen die een abonnement voor de skateboardlessen vanaf januari 2021 heeft aangeschaft, kan de lessen komen volgen zodra wij weer open mogen. Tot die tijd worden alle lessen dus doorgeschoven. Als wij meer informatie krijgen over wanneer de lessen kunnen starten laten wij dit weten per mail.

Jaarkaarten

De jaarkaarten zijn uiteraard gepauzeerd. De tijd dat wij door de lockdown gesloten zijn, wordt bij de jaarkaart opgeteld. Voor diegene verandert er dus niets, behalve dat we jullie op dit moment helaas niet kunnen ontvangen.

Horeca

Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om een nieuwe loods te realiseren die gaat functioneren als horecaruimte. De bouwvergunning voor deze loods is inmiddels binnen, en de fabrikant is begonnen met de productie ervan. De loods wordt als bouwpakket geleverd begin mei en wij gaan deze zelf opbouwen. Dit gaat naar verwachting een aantal weken duren. Wij hopen in de zomer de loods te kunnen gebruiken voor de horeca.

Horeca hal van Skatepark Haarlem

De loods komt achter het skatepark te staan. Wij koppelen de 2 loodsen, zodat je via de horeca het skatepark kunt betreden. Het plan is om later de miniramp naar buiten te plaatsen, en het ontwerp van het skatepark te bouwen zoals hij eigenlijk bedoeld was. Waar nu de balie/miniramp staat komen dus in de toekomst extra obstakels.

Houd vol, we missen jullie!