Geschreven op 5 juli 2023 door: Joran


Op vrijdag 4 augustus hebben wij drie verschillende bands op het programma staan. Kom genieten van post-punk/new-wave in jouw favoriete cafe.

Koop tickets

Lifeless Past, Fools of Liberty en The Medicines Skatepark Haarlem

Lifeless Past

Lifeless Past is een post-punk / deathrock duo uit Den Haag / Rotterdam. Met elektronische drums, dikke synthmelodieën en scheurende gitaar maken zijn zeer dansbare liedjes. Sinds 2012 timmeren ze goed aan de weg, constant touren door binnen en buitenland en tussendoor ook nog wat nummers uitbrengen! Ga mee in deze waanzinnige energie. Voetjes van de vloer!

The Medicines

The Medicines uit Almere maken een aanstekelijke mix tussen post-punk en gothic rock. Sinds 2012 maken ze muziek geïnspireerd door bands als Echo And The Bunnymen, The Cure, Joy Division. In juni dit jaar kwam hun videoclip voor 'Alone In A Room' uit met na een maand al meer dan twee duizend streams! Rauwe beats, donkere baslijnen, melancholische gitaarrifjes, love it!

Fools of Liberty

Fools of Liberty wordt omschreven als post-punk, maar ook als ‘wave’. Invloeden uit de jaren 80 hebben zich tot in de diepste vezels van de geest gevestigd. Na de release van ‘The Touch Was Mine’ uit 2012 volgde een reeks optredens met voorprogramma’s van Gene Loves Jezebel en The Customs als hoogtepunten. Na een periode van ‘introspectie’ herleeft Fools of Liberty momenteel met Robert Brown als nieuwe zanger. De jaren 80 sound is recent uitgebouwd met een drummachine en de tot de verbeelding sprekende zangstem van Robert. Een E.P. genaamd ‘Artifice’ staat in de steigers, de aanstaande release is een grote stap voorwaarts in deze nieuwe episode.

Fools of Liberty is:
Robert Brown - zang
Rick Sanders - gitaar
Roger Palmen - basgitaar/drummachine/synths

Koop tickets