9 okt 2018 - Door: Stefan Rooijakkers

Jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord. Daar komt verandering in, want er zijn vele ontwikkelingen geweest die we de komende tijd met jullie gaan delen.

Korte update huidige situatie

Stichting Skatepark Haarlem is rond met een aannemer en gaat dit jaar beginnen met de bouw van de hal. (!!!) Een klein detail van de uitgestelde planning is dat de 24 heipalen van 9 meter niet direct leverbaar waren, waardoor de eerste paal begin december de grond in kan gaan. Hierover later meer.

Nieuw logo:

Een van onze favoriete artiesten Floor van het Nederend heeft voor ons een prachtig nieuw logo ontworpen. Eigenlijk zelfs twee.

Floor van het Nederend - Logo Skatepark Haarlem Skateboard Floor van het Nederend - Logo Skatepark Haarlem Quarter

Over Floor van het Nederend

Floor van het Nederend is geboren in Haarlem (1987) en timmert flink aan de weg. Floor combineert autonoom werk met toegepaste kunst in comics en kunstprojecten voor o.a. Patta, Paradiso, de Volkskrant, Art Loot en geeft exposities in Amsterdam, Los Angeles en Hamburg. Daarnaast heeft Floor onlangs een graphic novel genaamd Hotel Dorado uitgebracht. Hierin wordt je onvermijdelijk meegezogen in de wervelende graphics van Floor, die worden gecombineerd met de originele teksten van woordkunstenaar Pepijn Lanen (Jeugd van Tegenwoordig).

Wij bevelen aan dit meesterwerk te kopen en zijn Floor eeuwig dankbaar voor ons nieuwe logo!