11 aug 2021 - Door: Thomas & Stefan


Realisatie horeca & bouw

De realisatie van de horeca is in volle gang. Dit alles begon met een looppad langs het skatepark. Inmiddels wordt achter de loods van het skatepark door de vrijwilligers van Stichting Skatepark Haarlem gewerkt aan een tweede loods. Dit wordt de basis voor de horeca.

Horeca in aanbouw Skatepark Haarlem

Alle muren zijn geplaatst en de deuren zitten erin. De volgende stap is het dak plaatsen. Daarna gaan we aan de slag met de installaties en de inrichting. Naast een mooie nieuwe loods werken wij ook aan een buitenterrein met een terras. Het kost tijd, maar uiteindelijk hebben we dan ook wat.

Horeca vrijwilligers Skatepark Haarlem

Openingstijden

Op dit moment is het niet meer nodig om een tijdslot te reserveren. Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom om te komen skateboarden. We proberen zoveel mogelijk dagen per week open te zijn. De actuele openingstijden verschillen per week en vind je voor de week start op onze website.

Doordat de horeca nog niet af is en hier veel tijd in gaat zitten zijn wij helaas sommige dagen gesloten. Wij begrijpen goed dat de animo voor indoor skaten op dagen met mooi weer laag is. Hierdoor besluiten wij op basis van het weerbericht welke dagen wij gesloten zijn, mede om meer tijd te hebben voor de realisatie van de horeca.

Om te zorgen dat het skatepark zo veel mogelijk open kan zijn, is Stichting Skatepark Haarlem nog op zoek naar extra vrijwilligers vanaf 16 jaar. Ben jij onze nieuwe held? Meld je aan.

Skateboardles

Door de sluiting en opgelegde beperkingen zijn wij nog bezig met het inhalen van de groepslessen die oorspronkelijk in januari moesten starten. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om nieuwe groepslessen te boeken. De verwachting is dat we vanaf de periode rond de herfstvakantie met een nieuwe reeks kunnen starten. Wel zijn er weer nieuwe privélessen mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Sponsoren

De enorme steun van de crowdfunding en onze vrijwilligers hebben gezorgd dat we nu zo ver zijn gekomen dat het skatepark in gebruik is. Extra hulp in de vorm van welke steun dan ook kunnen wij erg goed gebruiken. Wij zijn nog op zoek naar iemand die ons kan helpen met fondsenwerving en het aantrekken van sponsoren. Ben of ken jij diegene? Neem contact op!

Tot snel!