7 oktober 2017 - Door: Stijn de Flart

Na een heerlijke zomervakantie (waarin uiteraard ook doorgewerkt is voor het skatepark) gaat Stichting Skatepark Haarlem weer op volle kracht vooruit! De komende periode wordt een drukke en spannende tijd voor ons waarbij wij ons bezig houden met skatelessen, zoeken naar een 2e hands loods en fondsenwerving.

De skatelessen zijn sinds 24 september weer van start gegaan!

Na de vele enthousiaste reacties over de skatelessen in juni hebben wij besloten hiermee door te gaan. Tijdens de vorige periode hebben wij 8 weken lang een groep van 16 deelnemers alle tips & tricks gegeven en waren de eerste ollie’s een feit! Wij hebben dan ook hoge verwachtingen voor de nieuwe reeks lessen! Wil je meer weten over de skatelessen? Kijk dan op www.skateparkhaarlem.nl/skateboardles

Skateboardles in Haarlem

J.C. Ruigrok support Stichting Skatepark Haarlem

Afgelopen zondag kregen wij het geweldige nieuws dat de J.C. Ruigrok Stichting tijdens hun vergadering heeft besloten om Stichting Skatepark Haarlem een garantie toe te kennen! De garantie van J.C. Ruigrok zal besteedt worden aan het inrichten van het park en de bouw van obstakels. Vanuit Stichting Skatepark Haarlem zijn wij ontzettend de J.C. Ruigrok Stichting ontzettend dankbaar en nodigen hen dan ook allemaal graag uit voor een gratis proefles als het park er staat!

De zoektocht naar een 2e hands loods gaat door

Op dit moment is onze belangrijkste uitdaging het vinden van een geschikte, 2e hands loods, welke neergezet kan worden aan de Mincklersweg. We hebben met diverse bouwpartijen om tafel gezeten en overlegd over de mogelijkheden binnen het beschikbare budget en hierin blijkt het plaatsen van een 2e hands loods de beste optie. Wij zijn nu in gesprek met een aantal loodseigenaren maar mocht je er toevallig nog 1 hebben staan van ~ 1000 m2 waar je vanaf moet neem dan absoluut contact met ons op!

Heb jij tips, ideeën of wil jij graag meehelpen met het tofste project van Haarlem? Neem dan contact met ons op of word vrijwilliger:

Contact Vrijwilligers