Geschreven door: Samantha


Ophina

Met dromerige melodieën en introspectieve teksten nodigt Ophina je uit voor een kijkje in hun wereld. Geïnspireerd door het chaotische creëren ze muziek die de luisteraar uitnodigt om zichzelf te verliezen in de zweverige muren van geluid. Ophina’s muziek is een paradoxale dans tussen duisternis en licht; duik diep in je emoties en vind schoonheid in melancholie en hoop in chaos. De mix van indie rock, shoegaze en grunge zorgt voor een melancholische maar hoopvolle sfeer. Heldere zang die verandert van etherisch naar rauw houdt je aandacht waar die moet zijn. Ieder nummer is een andere ervaring.

Wilson A.

Wilson A. is waarschijnlijk een man. Soms is hij een pretentieuze schilder. Soms is hij een gescheiden vastgoedverkoper met een Jacuzzi in zijn tuin. Heel af en toe is hij een vierkoppige rockband uit Haarlem, geïnspireerd door Fontaines D.C. en Car Seat Headrest.

HUNK

Deze indie-pop band doet denken aan een ontsnapte labrador; aandoenlijk maar een tikkeltje onhandig. HUNK is bijzonder comfortabel in het bespotten van de eigenaardigheden van het alledaagse leven en neemt daarom het leven liever met een kilo zout en een verfrissend blikje diet grunge. Dus, voor wie stiekem huilt onder de douche maar zichzelf er vervolgens ook in de spiegel om kan uitlachen, onthaalt HUNK je met een schone handdoek, een brutale knipoog en het advies om het leven wat minder serieus te nemen ;)

Flyer van Ophina, Wilson A. en HUNK voor 17 november